Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

S'obre la convocatòria del "Programa de Cupons a la Internacionalització"

S'obre la convocatòria del "Programa de Cupons a la Internacionalització".

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat avui, 28 de juliol de 2016, les bases reguladores dels ajuts del Programa de Cupons a la Internacionalització, així com la convocatòria corresponent a l'anualitat 2016. 

Aquest programa és una iniciativa d'ACCIÓ que pretén potenciar l'exportació de les PIMES catalanes, i preveu la concessió d’ajuts per a la contractació de serveis en forma de Cupons a la Internacionalització realitzats per proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Com funciona el programa?

  1. Les empreses interessades han d'escollir el servei que els interessa i el proveïdor amb qui volen treballar.
  2. Presentar la seva sol·licitud seguint les bases de la convocatòria.
  3. Desenvolupar el projecte un cop es tingui la resolució d'acceptació per part d'ACCIÓ. En aquest moment, les empreses obtindran un cupó per començar a treballar, i disposaran de sis mesos per gaudir del servei.
  4. Justificar la feina feta: en finalitzar el servei, caldrà que les empreses facin arribar el cupó al seu proveïdor. Serà ell qui el presenti a ACCIÓ per rebre els seus honoraris.

El cost subvencionable màxim és de 5.000 euros, i l’ajut d’ACCIÓ és del 80% de l’import.

Qui pot optar a rebre un cupó? 
Podran ser beneficiaris d’aquests ajuts aquelles empreses que no exportin més del 15% de la seva facturació, en base a les dades del darrer exercici tancat.

Fins quan es pot fer la sol·licitud?
El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins el dia 30 de novembre de 2016, o bé fins que s'exhaureixi la dotació pressupostària del Programa.

Convocatòria

FONT: ACCIÓ