Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

S’obre la nova convocatòria d’ajuts al Pràcticum Odisseu

Avui, dilluns 25 de gener, arrenca una nova convocatòria d'ajuts al Pràcticum Odisseu. Un cop més, la iniciativa vol incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a empreses situades en municipis rurals amb l'objectiu de promoure la competitivitat empresarial i el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals.

Pràcticum Odisseu.
Pràcticum Odisseu

D'una banda, la proposta està adreçada a empreses i institucions situades en municipis rurals que ofereixin un lloc de pràctiques remunerades per perfils universitaris. D'altra banda, està pensada per a estudiants universitaris de Grau que hagin superat almenys el 50% dels crèdits o estudiants de Màster Oficial.

En aquest sentit, la durada de l'estada de pràctiques ha de ser de mínim 300 hores, a realitzar durant el curs acadèmic vigent i, en qualsevol cas, abans del 15 de setembre. Així mateix, la remuneració de les pràctiques universitàries ha de ser de mínim 6€/h (bruts), dels quals 3€/h estaran subvencionats pel programa per a les primeres 300 hores.

Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al dimecres 17 de març. Tot seguit, els estudiants que vulguin formar part de la iniciativa podran enviar les seves candidatures del 19 de març al 19 d'abril.

Més informació al web del programa.

Formulari per a la presentació d'ofertes

Requisits de participació

Instruccions per a presentar ofertes