Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

S'amplia el termini de presentació de candidatures al Concurs d’Innovació BCN Smart Rural

El període hàbil per a la presentació de candidatures s’amplia fins al pròxim dimecres 28 d’abril. Les empreses candidates opten a un premi de 2.710 euros per a la contractació d’un servei d’assessorament expert que els permeti fer realitat el seu projecte d’innovació.

Concurs d’Innovació BCN Smart Rural 2021.
Concurs d’Innovació BCN Smart Rural 2021

El Concurs d’Innovació BCN Smart Rural és un concurs de projectes agroalimentaris i forestals innovadors creat en el marc del projecte BCN Smart RuralL'objectiu de la nova iniciativa és promoure la innovació en les microempreses del sector agroalimentari i forestal dels territoris rurals de la demarcació de Barcelona, prenent el relleu de les dues convocatòries de Cupons d’Innovació realitzades durant les anualitats 2019 i 2020.

Seguint aquella línia, el premi del Concurs d’Innovació BCN Smart Rural consisteix en un ajut econòmic de fins a 2.710 euros per a la contractació d’un servei d’assessorament expert a una entitat de referència que ajudi l’empresa guanyadora a fer realitat el seu projecte d’innovació.

A continuació, podeu consultar les bases reguladores del concurs, on es detallen, entre altres qüestions, els requisits que han de complir les empreses per tal de poder-hi participar, així com els serveis d’assessorament subvencionables a través del premi.

Bases reguladores del Concurs d’Innovació BCN Smart Rural

Les empreses aspirants poden enviar la seva candidatura entre el 2 de març i el 28 d’abril de 2021, presentant una instància genèrica amb els següents documents omplerts i signats:

Per a més informació o per a demanar suport en el procés de presentació de candidatures, podeu enviar un correu electrònic a innovacio@arca-dr.cat o trucar al telèfon 665 694 568 (Eloi Guinjoan).

El PECT BCN Smart Rural és un projecte cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), impulsat en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.