Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Sessió formativa en Màrqueting Sostenible al Baix Ebre i Montsià

Sessió formativa en Màrqueting Sostenible al Baix Ebre i Montsià.

Setze empreses del Baix Ebre i Montsià, van assistir el passat 16 d'octubre a una sessió formativa en Màrqueting Sostenible organitzada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, en el marc del projecte de cooperació Gestió Sostenible Rural, al Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles.

La meitat de les empreses assistents han aplicat, o estan aplicant en l'actualitat, un pla de millora de polítiques de responsabilitat social empresarial a les seves organitzacions. Durant la jornada, els ponents especialitzats en Responsabilitat Social Empresarial van fer una primera exposició teòrica de la sostenibilitat, i de com aquesta es pot aplicar al màrqueting i quins beneficis aporta a l'empresa,  al medi ambient i a la societat.  Així mateix, es va insistir en la rellevància de comunicar les pràctiques de responsabilitat social realitzades a l'organització, com a mesura de diferenciació i de camí cap a l'excel·lència empresarial, tot donant exemple a la societat i contribuint a sensibilitzar sobre la importància d'aplicar polítiques socialment responsables.

En una segona part de la sessió, es van posar exemples pràctics d'empreses que han incorporat la sostenibilitat a la política de màrqueting de les seves organitzacions.


FONT: Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià