Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Setmana Europea de la Custòdia del territori

La Setmana Europea de la Custòdia és una acció del projecte europeu Landlife gestionat per 5 organitzacions europees: La xarxa de custòdia del territori, Legambiente, Conservatoire d’Espaces Naturels du Languedoc-Rousillon, Eurosite i Prysma.

Es tracta d'una campanya ciutadana que promou activitats arreu del territori europeu per donar a conèixer la custòdia del territori. La setmana tindrà lloc entre el 28 de setembre i el 7 d'octubre i serà la cinquena edició en territori català.

La iniciativa es construirà a partir de la suma de petites accions col·lectives organitzades per entitats, associacions, ajuntaments o altres institucions que vetllin per la conservació i gestió del patrimoni natural, cultural i paisatgístic. La participació és oberta a organitzar qualsevol tipus d'activitat i des de l'organització ofereixen també un banc d'idees per animar a la participació.

Els actes tindran lloc arreu d'Europa. En la darrera edició de la Setmana als Països Catalans es van organitzar uns 300 actes gràcies a la participació de 119 entitats i institucions.


Més informació