Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

SOMPirineu impulsa el taller "Senderisme al Pirineu: nous camins per a un sector emergent"

El Curs-Taller: Senderisme al Pirineu: nous camins per a un sector emergent, és una iniciativa impulsada en el marc del programa SOMPirineu - Suport a l’Ocupació a Muntanya. 

El curs reunirà professionals, tant d’àmbit públic com privat, de projectes i iniciatives de senderisme a l’Alt Pirineu amb interès en realitzar un treball conjunt proactiu i d’aprenentatge. L'objectiu d'aquest taller és millorar el desenvolupament, comercialització i difusió dels projectes  i serveis de senderisme pirinencs enfortint els vincles entre els seus promotors, fet que permetrà reforçar el senderisme a l’Alt Pirineu i l’Aran, i consolidar-se com a destinació de referència.

El programa comprèn diferents blocs temàtics que pretenen abastar tot el procés de posada en marxa d’un producte senderista, des de que naix fins que arriba al client o públic final. Les sessions, que inclouen un viatge de coneixement al Priorat, s’han dissenyat d’una forma molt pràctica i participativa, per tal d’avançar en un projecte comú que ha de continuar més enllà d’aquest Curs-Taller.

De manera prioritària, el curs s’adreça als següents perfils: professionals d’empreses de guiatge, allotjaments turístics i altres serveis complementaris; els tècnics d’ens locals, espais naturals, centres de formació,  tècnics d’associacions i entitats vinculades al senderisme; i professionals de les oficines de turisme, les agències de viatge i els operadors turístics.

Els professionals interessats han de complir el requisit d’estar participant en un projecte o iniciativa (pública o privada) en matèria de senderisme a l’Alt Pirineu i Aran. La iniciativa pot estar ja en marxa o ser un projecte que s’està començant a desenvolupar. Atès que les places són limitades, es farà una selecció a partir de la informació facilitada en la pre-inscripció del curs, valorant la innovació i aplicabilitat dels projectes com també l’interès i compromís per establir aliances amb altres agents públics i privats del sector. 

Ja es pot fer la preinscripció al Curs-Taller completant el següent formulari, abans del proper dilluns 7 d’abril.

Programa de la formació


FONT: Programa SOMPirineu