Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

SOSTENIBILITAT: Un repte de futur

SOSTENIBILITAT: Un repte de futur.

Dimarts passat es va dur a terme el 2on. Workshop per a la redacció de memòries de sostenibilitat organitzat per la Fundació Garrotxa Líder i ADRI-NOC. La memòria de sostenibilitat és un document en el qual les empreses o entitats informen sobre la seva activitat i els impactes que aquesta genera a nivell econòmic, ambiental i social, amb l’objectiu de donar-ho a conèixer als seus grups d’interès (clients, proveïdors, treballadors, comunitat, etc).

En aquesta jornada, les empreses varen aprendre a transformar la informació que han decidit incloure a les seves memòries en indicadors quantitatius i/o qualitatius segons la metodologia de Global Reporting Initiative (GRI) i el Codi de Gestió Sostenible. La jornada es va dur a terme en un context molt pràctic i participatiu i va ser molt ben valorada pels assistents. S’espera que en breu les empreses participants publiquin les seves memòries de sostenibilitat com a mostra de transparència i de bona gestió. Per dur a terme aquesta fase final disposaran d’assistència tècnica per part de les entitats organitzadores.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el conveni de col·laboració establert entre GRI, la Fundació Garrotxa Líder i ADRI-NOC amb l’objectiu d’impulsar l’elaboració de memòries de sostenibilitat entre les petites i mitjanes empreses del territori.