Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

"Territori intel·ligent", la nova secció de Ràdio 4 dedicada als emprenedors LEADER

El programa "Club 21, el club de les ments inquietes", presentat i dirigit per David Escamillaestrena aquest setembre una secció setmanal dedicada als emprenedors LEADER. Amb el títol "Territori intel·ligent", aquest espai servirà per presentar alguns dels projectes impulsats als territoris rurals catalans que han rebut el recolzament del programa europeu LEADER. Iniciatives que comparteixen valors com la innovació, la creativitat i l'excel·lència; i que serviran de paradigma a l'hora de parlar de territoris rurals intel·ligents. 

La primera edició de "Territori intel·ligent" ha servit per presentar el funcionament  dels grups Leader de la mà d'Àngels Guiteras, gerent de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. Guiteras ha presentat també el projecte de cooperació que impulsa la seva entitat: "Energia, Forest i Canvi Climàtic - ENFOCC", centrat en millorar i impulsar la sostenibilitat dels territoris rurals catalans mitjançant accions per fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica i la promoció de les energies renovables, entre d'altres.  

"Territori intel·ligent" dedicarà un mes a cada un dels territoris Leader de Catalunya, de tal manera que al llarg de la temporada podrem descobrir experiències emprenedores d'arreu del territori català, i conèixer de primera mà el que significa emprendre en un entorn rural. Aquest setembre està dedicat a l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, i parlarem amb els impulsors del Càmping Vall de Camprodon, El Rebost de les Gambires i la Fundació MAP.

Club 21 "Territori intel·ligent" - ENFOCC (09.09.2018)