Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Tremp acull la primera sessió de formació del projecte "FemPARC"

Aquest dilluns Tremp ha acollit la primera sessió formativa del projecte de cooperació catalana "FemPARC. Desenvolupament Sostenible dels Parcs Naturals de Catalunya". La formació ha anat a càrrec de Xavier Ródenas, d'aixorta.org, i ha comptat amb l'assistència d'una quinzena de persones entre els tècnics dels grups Leader implicats en el projecte i els tècnics dels Parcs Naturals. En la seva intervenció, Ródenas ha mostrat alguns exemples de productes turístics sostenibles ja en funcionament, com a mostra d'iniciatives que es poden implementar a les zones Leader que participen en el projecte.

FemPARC és una iniciativa que pretén incentivar el desenvolupament socioeconòmic dels espais naturals protegits i les seves zones d’influència, tot fent-lo compatible amb la protecció i conservació de l’entorn. 

D'entre les actuacions previstes, i per tal de coordinar ens públics i privats d'un mateix territori, el projecte ha previst la creació de Taules de Concertació territorials que permetin als agents d'un mateix territori treballar conjuntament.

Vídeo Pirineus TV