Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Tret de sortida a la vuitena edició de l'SmartCatalonia Challenge

Demà, dimecres 20 de gener, d'11 a 12.30 hores, el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública presentarà la vuitena edició de l'SmartCatalonia Challenge des del seu canal de YouTube.

SmartCatalonia Challenge.
SmartCatalonia Challenge

En aquesta nova edició, les persones participants hauran de treballar per oferir solucions innovadores a quatre reptes que s'han definit juntament amb el Cos d'Agents Rurals del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Durant la jornada, s'explicarà com funcionarà el concurs i els responsables dels diferents reptes explicaran detalladament les necessitats que volen resoldre.

  • REPTE 1: Millora del seguiment de la fauna salvatge
     
  • REPTE 2: Sistemes automatitzats de foragitament de depredadors per la ramaderia
     
  • REPTE 3: Control d'accessos a espais naturals
     
  • REPTE 4: Utilització de drons o altres tecnologies per al control i captura d'ungulats 

L'SmartCatalonia Challenge és una competició promoguda pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya que promociona la innovació oberta per tal de resoldre reptes territorials a Catalunya mitjançant propostes que ofereix l'ecosistema smart català.

El concurs proposa tres premis: el projecte guanyador s'emportarà 5.000 euros i l'oportunitat de realitzar una prova pilot amb el Cos d'Agents Rurals, el segon classificat 3.000 euros i el tercer 2.000 euros. Les propostes es podran presentar fins al dilluns 31 de maig.

Per a més informació, es pot enviar un correu a smartcatalonia@gencat.cat.