Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Un total de 62 projectes del Baix Ebre i el Montsià es beneficien amb més de 920.000 euros

El director general de Pesca i Afers Marítims, Jordi Ciuraneta, va presidir la setmana passada l’Assemblea General del Grup d’Acció Local Litoral Costa d’Ebre (GALCE), a Tortosa.

En el decurs de la reunió, Ciuraneta va destacar que aquesta iniciativa és una mesura pionera gràcies a la qual “s’ha anat un pas més enllà per ajudar al sector i donar un impuls al sector pesquer a les comarques del Baix Ebre i del Montsià”.

Durant aquests darrers 4 anys, el Grup d’Acció Litoral ha atorgat 927.641,51€ de subvenció pública als 62 projectes aprovats, la qual cosa ha suposat una inversió directa en el territori de 3.475.422,32 €.

Aquest grup d’acció local és una associació sense finalitat de lucre, formada per representants de les administracions locals, les confraries de pescadors, les associacions de productors aqüícoles i altres associacions privades que té encomanada la dinamització i la gestió dels ajuts del Fons Europeu de la Pesca (FEP) amb la finalitat de desenvolupar el territori i el seu sector pesquer i aqüícola.

Durant l’assemblea també es va nomenar com a nou president del grup a Pascual Chacón Sánchez, secretari de la Confraria de Pescadors de Deltebre.

FONT: DAAM