Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Una delegació del grup Leader polonès Kraina Nocy i Dni visita ADRINOC

Una delegació del grup Leader polonès  Kraina Nocy i Dni visita ADRINOC .

Avui dilluns 13 de març ADRINOC reb la visita setmana la delegació d’una delegació del grup Leader polonès Kraina Nocy i Dni encapçalada pel seu president el senyor Jozef Podłużny i el senyor Jarosław Budka, vicepresident, juntament amb la gerent del grup, la senyora Kamila Pawlak, i la directora de projectes de cooperació, la senyora Justyna Figiel.

El grup Kraina Nocy i Dni està situat a la regió de Wielkopolska. La regió de Wielkoposka té una extensió similar a la de Catalunya i una població al voltant dels tres milions i mig d’habitants. Aquesta similitud entre ambdós territoris va propiciar aquest viatge d’intercanvi, coincidint amb dos esdeveniments molt importants a la zona, com són el Festival Diocesà de la Collita “Wojewódzko”,  i el Festival de Sabors, a Liskow, al districte de Kalisz, un festival que mostra la riquesa de l’economia d’aquesta zona a través dels seus agricultors amb les seves respectives collites.

Durant la visita, que els permetrà conèixer el territori d’ADRINOC, s’aprofitarà l’estada per visitar la Fira agrícola i ramadera Firagri de Figueres i es mantindran reunions amb Empordà Turisme, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostelatge de la Garrotxa, el Consorci SIGMA i INNOVACC. La visita també els servirà per conèixer de més a prop experiències d’èxit com ara la marca de garantia Producte de l’Empordà i la xarxa de sender d’Itinerànnia.

Aquest viatge té la finalitat de concretar les línies de col·laboració que es van establir fruit de la visita que ADRINOC va realitzar al grup Leader polonès l’estiu passat. En aquesta visita es va acordar iniciar vies de col·laboració entre ambdós territoris, a través de projectes vinculats a la cultura popular, la promoció dels productes locals i la gestió dels recursos naturals. També es preveu poder facilitar a les empreses la possibilitat d’aconseguir partners per la exportació.

 

FONT: ADRINOC