Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Una delegació del Ministeri d’Agricultura de Corea del Sud s’interessa per la implementació del programa Leader a Catalunya

Una delegació del Ministeri d’Agricultura de Corea del Sud s’interessa per la implementació del programa Leader a Catalunya.

L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació s'han reunit aquest matí, a la seu de PRODECA de Barcelona, amb una delegació de 20 membres del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Afers Rurals de Corea del Sud. L’interès d'aquesta delegació ha estat aprofundir en el funcionament del programa Leader  i conèixer la seva implementació en un territori d’èxit com és Catalunya, per tal de cercar idees per les polítiques de desenvolupament rural del govern coreà.

La trobada, que s’ha desenvolupat durant gairebé dues hores, ha servit per explicar la metodologia Leader a nivell europeu i la seva implementació al territori català en els successius períodes de programació, alhora que s'ha fet una valoració de l’impacte que aquests ajuts han tingut en el territori.

La delegació visitant ha fet una valoració molt positiva de la trobada i ha posat en rellevància la transversalitat del programa Leader, que aporta beneficis de forma integral a tota la comunitat rural.