Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

“Visual 13, Comunicació Audiovisual SL” de Vilajuïga, productora audiovisual beneficiària dels ajuts Leader, a ‘Club 21, el club de les ments inquietes’

“Visual 13, Comunicació Audiovisual SL” de Vilajuïga, productora audiovisual beneficiària dels ajuts Leader, a ‘Club 21, el club de les ments inquietes’.

‘Club 21, el club de les ments inquietes’ és un programa de ràdio on cada setmana tres empresaris i emprenedors que comparteixen valors essencials com la innovació, la creativitat i l’excel·lència es troben a través d’una tertúlia per posar en comú experiències i idees. Un espai per conèixer qui és qui i com han assolit l’èxit en els seus diversos projectes professionals. Un programa on conèixer de primera mà, en aquest context de crisi que vivim, com es transformen les il·lusions en poderoses realitats. En aquests temps de canvis cal que descobrim nos camins.

Diferents emprenedors Leader prendran part en aquest programa. El programa Leader aposta per emprenedors que aportin innovació als territoris rurals i que potenciïn el desenvolupament sostenible d’aquestes zones. El segon projecte Leader en aparèixer a Club 21 serà l’empresa “Visual 13, Comunicació Audiovisual SL” el proper diumenge dia 12 de febrer a les 21h.

 

Presentació de “Visual 13, Comunicació Audiovisual SL”

Visual13 és una productora audiovisual amb una sòlida experiència en la producció de vídeos corporatius, campanyes publicitàries i produccions per a televisió. Està formada per un equip humà flexible, que treballa amb la màxima rigorositat i aportant la creativitat que les marques, les empreses i les institucions necessiten.

Com ells mateix comenten, “Ens avalen 10 anys de trajectòria. Però sobretot la nostra actitud inconformista. Sabem que la tecnologia evoluciona, la societat canvia i les estètiques es renoven; però nosaltres volem seguir explicant bones històries, que mereixin l'atenció de la gent”. 

Els ajuts Leader els va permetre crear l’Espai Armengol i van contribuir a finançar l’adequació de la planta baixa d'una casa pairal del segle XVIII al centre de Vilajuïga per a acollir aquest centre on s’hi diferencien tres espais totalment equipats amb les últimes tecnologies per donar cobertura a les trobades professionals; així com a la investigació i el desenvolupament de l'audiovisual. Aquest espai ha permès la diversificació de l'activitat de l'empresa per a oferir un servei integral dins l’àmbit de la comunicació i les noves tecnologies i ha permès el desenvolupament de diverses accions i iniciatives sorgides dels departaments de formació i I+D i Responsabilitat Social Corporativa.

 

Valor afegit de “Visual 13, Comunicació Audiovisual SL”

L’Espai Armengol és el projecte de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Visual13, la productora audiovisual impulsada pels emprenedors Marta Puigsegur i Vicenç Asensio. L’Espai Armengol és un espai obert a la ciutadania amb una programació que vol fomentar arreu la creativitat empresarial, social i cultural i impulsar l’ús de l’audiovisual i de les noves tecnologies.

  • DIFUSIÓ DE CONEIXEMENTS

Instal·lat a Vilajuïga, al cor de l’Empordà, i obert l'any 2010, l’Espai Armengol s’ha convertit en un centre gironí de referència en els eixos fundacionals de la iniciativa: audiovisual, internet, tecnologia i territori. Amb la participació de professionals reputats del sector i experts en la matèria, el centre compta amb una variada programació de conferències, workshops, activitats infantils i projeccions audiovisuals.

  • ESPAI DE SINÈRGIES

La seva línia de treball s’emmarca en la difusió d’informació, novetats, experiències professionals i casos d’èxit de recent actualitat. L’Espai Armengol treballa per crear un espai de sinèrgies on poder compartir coneixements i experiències que ajudin a generar noves oportunitats empresarials i socials. La programació es desenvolupa a les acollidores instal.lacions del centre, un edifici del segle XVIII, que compta amb un auditori per a 25 persones dotat amb la més moderna tecnologia per a la celebració d’esdeveniments, a més de dues sales polivalents.

 

Per saber més sobre “Visual 13, Comunicació Audiovisual SL” no dubteu en escoltar l’entrevista que els van realitzar a“Club21, el club de les ments inquietes”:

Enllaç a l'entrevista a Visual 13 a Ràdio 4

Pàgina web de “Visual 13, Comunicació Audiovisual SL”

 

FONT: Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya i Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya