Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

XIV Premis a la Investigació i Defensa en Producció Ecològica

Premis impulsats per l'Associació CAAE (Comitè Andalús d’Agricultura Ecològica), amb l’objectiu de reconèixer públicament la tasca de persones, empreses, i entitats públiques o privades, que treballen en temes relacionats amb l'Agricultura i la Ramaderia Ecològica. Els premis “Andrés Núñez de Prat” es convoquen en dues modalitats:

- PREMI ANDRÉS NÚÑEZ DE PRAT A LA INVESTIGACIÓ EN PRODUCCIÓ ECOLÒGICA. Per tal de fomentar la investigació en temes relacionats amb la Producció Ecològica, l'Associació CAAE, juntament amb la família Núñez de Prado, atorga, amb caràcter anual, aquest premi dotat amb 6.000€ al treball de recerca més notable en matèria de producció ecològica. Aquest treball ha de considerar a la Producció Ecològica com un sistema productiu innovador, el principal objectiu és l'obtenció d'aliments de la màxima qualitat de forma sostenible, protegint el medi ambient, mitjançant l'ús adequat dels recursos naturals i permetent a les persones del sector  la realització del seu treball en un mitjà més segur.

- PREMI ANDRÉS NÚÑEZ DE PRAT A LA DEFENSA I FOMENT DE LA PRODUCCIÓ ECOLÒGICA. Premi que s’atorga anualment, amb l'objectiu de reconèixer la tasca de persones, empreses o entitats que hagin contribuït de forma notòria a la defensa i el foment de la Producció Ecològica.


Consulta les bases del premi