Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Inscripció sessió 28 de març

INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ INFORMATIVA DE LA COMISSIO MOTORA DE L'AGENDA RURAL DE CATALUNYA

Reveu aquesta invitació perquè sou membres de la Comissió Motora de l'Agenda Rural de Catalunya. Completeu el formulari per confirmar la vostra assistència a la sessió.

Data: 28 de març de 2023
Format: en línia
Enllaç: serà facilitat uns dies abans de la sessió a les persones inscrites

Logo_ARC1.jpg

PROTECCIÓ DE DADES
En aplicació de la normativa de protecció de dades vigent segons els articles 13 i 14 del Reglament general de protecció de dades UE 2016/679 (RGPD) i l’article 11 de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD). l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) us informa que s'utilitzaran les dades introduïdes en aquest formulari únicament amb la finalitat de traslladar-vos convocatòries, informació i documentació relacionada amb l'Agenda Rural de Catalunya i la Comissió Motora de l mateixa a través de correu electrònic o de la plataforma mailchimp. Les dades no seran compartides a tercers.
Responsable: ASSOCIACIÓ D'INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA - ARCA. Finalitat: Gestionar l'enviament d’informació, documentació i comunicacions. Destinataris/àries: Les dades seran tractades per l’ASSOCIACIÓ D'INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA - ARCA i proveïdors de servei. Conservació de les dades: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre la persona interessada no en sol·liciti la supressió o durant el temps necessari per complir les obligacions legals. Drets: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se per escrit, a l'adreça de correu: dpd@arca-dr.cat, havent-se d'identificar degudament i sol·licitant clarament el dret a exercir.