Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Comença la fase de participació a l’Agenda Rural de Catalunya

S’obre la inscripció als tallers temàtics, que es faran durant el mes de juny i principis de juliol

Comença la fase de participació a l’Agenda Rural de Catalunya.
Comença la fase de participació a l’Agenda Rural de Catalunya

Un cop acabada la fase d'aportacions inicial a l’Agenda Rural de Catalunya, ara comença la fase de participació. Per aquest motiu, s’obren les inscripcions als tallers temàtics en línia, amb l’objectiu d’acabar de definir les propostes rebudes en la fase d'aportacions inicial.

Tothom qui vulgui -ja sigui a nivell individual, entitats, associacions, administracions, agents econòmics i socials-, podrà participar als diferents tallers que s’organitzen, i que seràn sempre de 10 a 13 hores, i on-line. 

El primer taller temàtic tindrà lloc el divendres 18 de juny, i serà sobre “Persones, benestar i repte demogràfic”. El segon es farà dilluns 21 de juny, i tractarà el tema de la “Transició ecològica, canvi climàtic i diversitat”. “El territori connectat” serà el títol del tercer taller, que tindrà lloc el dimarts 22 de juny.

El quart taller serà el dimecres 23 de juny, i girarà entorn al “Sistema agroalimentari”. El dijous 1 de juliol es tractarà el tema del “Sistema forestal”. I l’últim taller temàtic serà el divendres 2 de juliol sobre “Innovació i dinamització econòmica i social”.

Si us voleu inscriure als tallers temàtics podeu fer clic en aquest enllaç. Un cop realitzada la inscripció, es facilitarà l’enllaç per poder participar als tallers. 

En relació als tallers territorials, s’informarà properament sobre l’obertura del període d’inscripcions i quan es realitzaran.

L’Agenda Rural de Catalunya la coordina la Direcció General de Desenvolupament Rural i la Comissió Redactora, formada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i el Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible (CADS).