Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Emporta't 1 mes de franc en qualsevol d'aquests 14 coworks de Catalunya

El 30 de juny es farà el sorteig d'una plaça entre totes les persones participants

Coworking-61 (Navàs).
Coworking-61 (Navàs)

En el marc del projecte BCN Rural s'ha activat un sorteig perquè un dels participants s'endugui un mes de franc en qualsevol dels 14 coworks que formen part de la campanya, distribuïts arreu de Catalunya.

Si teletreballes a casa i comparteixes oficina amb la teva parella, els nens, el canari, el gat i el gos; o si vas dos dies a la feina presencialment i la resta teletreballes, però necessites sortir de casa; o si teletreballes tot el dia però necessites un espai físic per a les reunions o sessions de treball en equip, el cowork és la teva opció! 

El coworking és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projectes professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts. I, en aquest cas, és una oportunitat per als professionals que volen treballar en un espai col·laboratiu sense renunciar a un entorn rural.

Participar-hi és tan fàcil com fer clic aquí, entrar les teves dades, escollir el cowork que t’agradaria provar i... ja està! El 30 de juny es farà el sorteig d'una plaça entre totes les persones participants.

BCN Smart Rural

El PECT BCN Smart Rural es un projecte finançat pel PO FEDER de Catalunya 2014-2020 i la Diputació de Barcelona i centra la seva missió en la “valoració i innovació en la gestió agrosilvopastoral de la demarcació de Barcelona no metropolitana”. La seva missió és impulsar un projecte integral agrosilvopastoral capaç de generar sinergies que suposin la creació d’empreses i de llocs de treball, mantinguin els ecosistemes agrosilvopastorals, contribueixin a la gestió forestal i el manteniment del boscos ‘verds i vius’, i generin biodiversitat.