Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Notícies

"Comptem amb una xarxa d’assessors distribuïts per tot el territori" "Comptem amb una xarxa d’assessors distribuïts per tot el territori"

L’emprenedor en el sector agroalimentari sovint es troba amb idees innovadores que vol desenvolupar, però no sap per on començar: es requereix saber i complir particularitats pròpies del sector. En parlem amb Iolanda Trilla, assessora territorial del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a la província de Tarragona.

"Formar a algú també és aprendre i això és sempre enriquidor" "Formar a algú també és aprendre i això és sempre enriquidor"

L’emprenedor en el sector agroalimentari sovint es troba amb idees innovadores que vol desenvolupar, però no sap per on començar: es requereix saber i complir particularitats pròpies del sector. En parlem amb Sergi Torres, professor del Curs d’Elaboració de Cervesa, organitzat per Baseactiva i el projecte XEMAC.

Llistat d'entitats de suport a l’emprenedoria agroalimentària Llistat d'entitats de suport a l’emprenedoria agroalimentària

Oferir suport a l’emprenedoria agroalimentària en el món rural és de vital importància perquè molts projectes continuïn endavant. Un dels objectius de la XEMAC és el de vincular les entitats que treballen en aquesta línia per tal de nodrir-se mútuament.

Arrenca el Concurs d’Innovació BCN Smart Rural Arrenca el Concurs d’Innovació BCN Smart Rural

Es tracta d’un concurs dirigit a microempreses del sector agroalimentari i forestal de la Catalunya Central. El premi consisteix en un ajut de 2.710 euros per a la contractació d’un servei d’assessorament que permeti fer realitat el projecte d’innovació premiat.