Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Notícies

Es publiquen les conclusions del "1r Congrés Català de Repoblament" Es publiquen les conclusions del "1r Congrés Català de Repoblament"

Impulsat per la Diputació de Lleida, juntament amb l'Associació Catalana de Municipis i la Universitat de Lleida, el "1r Congrés Català de Repoblament"  va tenir lloc els dies 30 i 31 de març al Palau de Congressos de La Llotja de Lleida. Una iniciativa que va ser pol d'atracció d’idees, projectes i experiències d’èxit per fer front al despoblament que viu el nostre territori.

Premi Ruralapps Premi Ruralapps

Ruralapps impulsa el desenvolupament de programari embegut, aplicacions per a dispositius mòbils, aplicacions d'escriptori, plataformes al núvol o d'altres dels sectors agroalimentari, forestal o del medi rural.

Xavi Teis: "És essencial apostar per una economia arrelada al territori" Xavi Teis: "És essencial apostar per una economia arrelada al territori"

Xavi Teis és soci de treball de Coop57, una cooperativa de serveis financers ètics i solidaris que té com a objectiu principal contribuir a la transformació social de la nostra economia i de la nostra societat. La seva funció principal és el finançament de projectes d'economia social i solidària a través de la intermediació financera. Això significa, recollir i captar l'estalvi de la societat civil per poder canalitzar-ho cap al finançament d'entitats de l'economia social i solidària que promoguin l'ocupació, fomentin el cooperativisme, l'associacionisme i la solidaritat en general, i promoguin la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris.